RADIOTALASNA HIRURGIJA

rt-liftingRadiotalasna hirurgija podrazumeva korišćenje radiotalasa visoke frekvencije (4 MHz). Ovom metodom se bezbedno, beskrvno i sa minimalnim ožiljcima mogu ukloniti promene na koži i sluznici kao što su bradavice, fibromi, kondilomi, hemangiomi, kapilari i keratoze.

Prednost ove metode u odnosu na klasičnu hirurgiju ogleda se u minimalnoj traumatizaciji okolnog tkiva, efikasnoj hemostazi, diskretnom ožiljku i znatno bržem izvođenju procedure.

Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je najefikasnija metoda nehirurškog podmlađivanja lica i tela.  Ovom metodom postižemo zatezanje kože i znatno umanjivanje bora. Efekat liftinga postižemo pojačanom produkcijom kolagena, kao i spiralizacijom već postojećih, opuštenih kolagenih vlakana. Postupak je bezbolan, ne zahteva anesteziju. Zavisno od tretirane regije trajanje procedure je od 30 minuta, nakon čega se pacijent vraća uobičajenim aktivnostima.Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a svakim sledećim tretmanom se efekat intenzivira. Može se primenjivati preventivno, već od 25. godine života.

Uređaj koji koristimo pripada najnovijoj generaciji radiotalasnih uređaja (Ellman).