fileriHijaluronski fileri deluju tako da popunjavaju bore i suptilno definišu konture lica.

Godinama čovek stiče iskustvo i samopouzdanje, ali gubi mladalački izgled, što se nekada kosi sa unutrašnjom energijom i zahtevima koje nameće savremeni život.

Hijaluronski fileri su poslednjih godina postali zlatni standard u popunjavanju bora na licu. Veliku popularnost postigli su zahvaljujući njihovoj biokompatibilnosti i biološkoj razgradnji u koži, kao i jednostavnosti primene i trenutnim rezultatima.

ŠTA SU FILERI?

untitled-12Hijaluronska kiselina je prirodni polisaharid u ljudskom organizmu, koji se najvećim delom nalazi između ćelija kože, dajući koži vlažnost, čvrstinu i jedrinu.

Količina hijaluronske kiseline opada s vremenom , tako da  posle 40-te bore postaju primetnije.

Hijaluronska kiselina u filerima je po svom sastavu vrlo slična hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu.

Fileri su preparati u formi gela koji se injektiraju u kožu ili sluzokožu usana.

Njihovom primenom popunjavaju se depoi hijaluronske kiseline, čime se znatno redukuju bore i osvežava lice uz nadoknađivanje izgubljenog volumena.

GDE SE KORISTE FILERI?

Filere u principu možemo koristiti na bilo kom delu tela gde je došlo smanjenja količine hijaluronske kiseline i posledičnog gubitka volumena.

Najčešće ih koristimo za popunjavanje nazolabijalnih brazdi, povećanje usana, popunjavanje jagodica, korekciju marionetskih i pušačkih bora, popunjavanje volumena ispod unutrašnjeg očnog ugla (tear through deformitet), nehiruršku korekciju nosa i podočnjaka, podmađivanje ruku, vrata, dekoltea , kao i za korekciju ožiljaka.

EFEKAT FILERA

untitled-13Efekat primene filera je trenutan, a po završetku tretmana tretirane regije izgledaju odmorno, rehidrirano, jedro, mladoliko i sveže.

Trajnost filera zavisi od vrste i gustine primenjenog preparata i kreće se od 6 meseci do 2 godine.

Sa željom da našim klijentima priuštimo samo najbolje, koristimo dermalne filere najboljeg kvaliteta, od kojih ističemo Juvederm i Stylage.

Čarobna svojstva linije Juvederm Vycross tehnologije pruža dugoročne i nadasve prirodne rezultate.